Τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) ενημερώνουν για μία σημαντική εξέλιξη. Ύστερα από 20 χρόνια είμαστε αναγκασμένοι, για λόγους ανεξάρτητους της βούλησης μας να αφήσουμε τον φιλόξενο χώρο της Σαρρή 14

Η αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη θα φέρει μία σειρά από αναστατώσεις, μεταξύ αυτών τη διακοπή δραστηριοτήτων που ήταν συνδεδεμένες με το χώρο της Σαρρή 14

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε ότι οι αρχειακές συλλογές που στεγάζονται στη Σαρρή 14 θα είναι διαθέσιμες στους ερευνητές και στις ερευνήτριες μέχρι 31 Ιουλίου του 2018. Στη συνέχεια θα παραμείνουν κλειστές έως τη μεταστέγασή τους σε νέο χώρο. Σημειώνουμε ότι η αλλαγή αυτή δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο την πρόσβαση στις αρχειακές συλλογές και στους τίτλους της βιβλιοθήκης που στεγάζονται στο κύριο αναγνωστήριό μας στην Πλατεία Ελευθερίας 1. 

Η προσπάθεια όλων μας είναι να εξασφαλιστεί, όσο το δυνατόν συντομότερα, η πλήρης και πάλι πρόσβαση στο σύνολο των συλλογών μας. Θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματά μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 210-3223062.