Δεκέμβριος 2021

Η Μαρία Μποντίλα κατέθεσε στα ΑΣΚΙ βιβλία από το Εκδοτικό «Νέα Ελλάδα» και από τις Πολιτικές & Λογοτεχνικές Εκδόσεις, καθώς και αφίσες από την Ανατολική Γερμανία.

Ο Bill Aggelidis κατέθεσε στα ΑΣΚΙ ψηφιακή αναπαραγωγή φωτογραφίας του πατέρα του Αλέκου Αγγελίδη για το Ψηφιακό Μουσείο Μακρονήσου.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος κατέθεσε στα ΑΣΚΙ ψηφιακή αναπαραγωγή φωτογραφίας του παππού του Φώτιου Βασιλόπουλου για το Ψηφιακό Μουσείο Μακρονήσου.

Η Αυγή κατέθεσε στα ΑΣΚΙ μία πλήρη ψηφιακή σειρά της εφημερίδας.

Ο Νέστορας Παπανικολόπουλος κατέθεσε στα ΑΣΚΙ έργα δικά του (ξυλογραφίες, εκτυπώσεις, μονοτυπίες, χαρακτικά κ.ά.), της Βίργως Βασιλείου και δύο ξυλογραφίες του Τάσσου.

Βιβλία, αρχειακά τεκμήρια και άλλα έντυπα δώρισαν στα ΑΣΚΙ οι Ντίνα Βαΐου, Μαίρη Κολιού, Αντώνης Περώνης, Αλέκος Χατζηδάκης, καθώς και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και ο Άλλος Τόπος Επικοινωνίας και Πολιτισμού.

Νοέμβριος 2021

Η Ιωάννα Πετροπούλου κατέθεσε στα ΑΣΚΙ τμήμα της βιβλιοθήκης της με κυρίως φεμινιστικά έντυπα.

Η Ζήνα Ραζή κατέθεσε στα ΑΣΚΙ συμπλήρωμα του αρχείου του Απόστολου Αποστόλου με φωτογραφίες, αποκόμματα τύπου, έντυπα και βιβλία του Α. Αποστόλου.

Η Γωγώ Χατζηγεωργίου κατέθεσε στα ΑΣΚΙ το αρχείο και τη βιβλιοθήκη της Λιλής Χατζηγεωργίου με τεκμήρια για το γυναικείο κίνημα.

Η κυρία Κριτσωτάκη-Κοκκίνη κατέθεσε στα ΑΣΚΙ τμήμα της βιβλιοθήκης Κοκκίνη και τμήμα του φωτογραφικού του αρχείου με φωτογραφίες της περιόδου 1950-1960 και 1985-1990.

Ο Νίκος Ποταμιάνος κατέθεσε στα ΑΣΚΙ σειρά φανζίνς των δεκαετιών 1980-1990.

Βιβλία, αρχειακά τεκμήρια και άλλα έντυπα δώρισαν στα ΑΣΚΙ οι Θανάσης Γάλλος, Κώστας Μπαρούτας, Αλέξης Παπαχελάς, Χρήστος Ρέππας, Θανάσης Σκρουμπέλος, καθώς και οι Εκδόσεις Επίκεντρο, οι Εκδόσεις Νήσος, οι Εκδόσεις Ποταμός και το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων.

→Νέες προσκτήσεις: περισσότερα